Bio HCG dieet kuur

Bio HCG dieet is een hormoonvrije afsklankkuur dat voor iedereen op maat geschreven is. Afhankelijk van jouw lengte en gewicht zal een koolhydraat en vetvrij dieet tot je nemen gedurende 24 dagen. De makers van het Bio HCG dieet beloven dat vrouwen 8% a 10% van hun lichaamsgewicht kunnen verliezen. Voor mannen ligt dit tussen de 10 en 12% gewichtsverlies.

Heb je al eens eerder geprobeerd af te vallen maar zonder blijvend resultaat? Met het Bio HCG dieet krijg je ondersteuning van de capsules en zal je een gezonde levensstijl aanleren met een blijvend effect.

Bio HCG gewichtsafname op weegschaal

Wat is HCG?

De oorsprong van het Bio HCG Dieet is te vinden in de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 1 pond per week. Deze mooie resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

De orginele HCG kuur had alleen we zijn nadelen. Zo mocht je namelijk slechts 500 calorien per dag eten. Verder werd de HCG (Humaan choriongonadotrofine) ingespoten in het lichaam. Een hormoon dat normaal alleen tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt.

Het inspuiten van deze hormonen was helaas gevaarlijk. De mensen die het hormoon toegediend kregen hadden last van hormoonhuishouding, die erdoor in de war werd gebracht. Omdat de kans aanwezig was dat er nog meer bijwerkingen kwamen is men opgehouden dit middel verder te testen.Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland.

Het Bio HCG dieet

Omdat de hormonen die in de orginele kuur niet goed blijken voor de gezondheid, mogen er nu alleen nog maar kuren zonder dit hormoon op de markt worden gebracht. Deze nieuwe Bio HCG dieet kuren zijn ook zonder de hormonen in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel.

Daarnaast zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Met Bio HCG kan je de ongewenste vetrolletjes aanpakken op de buik, billen, bennen en armen. Hierdoor kan je binnen 24 dagen veel overtollig vet kwijtraken.

Bio HGC afslankkuur

Hoe ziet het dat Bio HCG Dieet eruit?

Bij het Bio HCG dieet wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit makkelijk te breiden gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op shakes, afslankrepen en andere maaltijdvervangers. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd zodat je alle belangrijke voedingsmiddelen tot je blijft nemen.

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 dagen waarbij je dagelijk HCG tot je zal nemen.  De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt. Verder geeft het je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel doordar het jouw natuurlijke gelukshormoon doet stijgen . Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Voordelen Bioh HCG:

Bio HCG dieet vinkjeGeschikt voor mannen en vrouwen

Bio HCG dieet vinkjeInname via de mond

Bio HCG dieet vinkjeVerlengen of inkorten van de kuur is mogelijk

Bio HCG dieet vinkjeBevat géén hormonen

Bio HCG dieet vinkjeGezinsleden kunnen gewoon mee eten

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Hieronder staan een paar voorbeelden van Bio HCG kuren met elkaar vergeleken. Zo kan je makkelijk bij een vertrouwde retailer de Bio HCG kuur kopen.

Momentum Bio HCG

Het Momentum dieet is een verantwoord 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en – minstens zo belangrijk – een gezonde levensstijl krijgt aangeleerd. Wil jij 10 kilo afvallen? Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van jouw startgewicht en kan varieëren per persoon.

Momentum is geen wondermiddel, maar een verantwoord programma waarbij je op gezonde wijze gewicht verliest en vervolgens leert om je streefgewicht te behouden. Dit doe je onder begeleiding van een van gecertificeerde Momentum Coaches.

Bij deze kuur ontvang je het uitgebreide 3 Fasenplan (handleiding) en een handig dieetoverzicht. Verder krijg je smakelijke weekmenu’s en een boodschappenlijst om alles makkelijk in te supermarkt te kopen.

Sense Bio HCG kuur

De Sense Afslankkuur bestaat uit ampullen die je dagelijks gedurende 24 dagen met een glas water inneemt. Daarnaast bestaat deze kuur uit een dieet. De Sense Afslankkuur helpt het hongergevoel te verminderen. Je voelt zich extra fit en energieker tijdens en na de afslankkuur.

De  afslankkuur van Sense zorgt ervoor dat je op je overtollig vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Verder werkt deze kuur ook ontgiftend zodat het makkelijker wordt om af te vallen. Door het ontgiften zal je ook meer energie krijgen, zodat je het afvalproces goed kan volhouden.

Ook deze kuur kom met een volledige handleiding, handig dieetoverzicht, lekkere weekmenu’s en slimme boodschappenlijst.

Bio HCG Original

Bio HCG Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet.

Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Dit was vroeger heel handig voor mensen om te overleven, maar tegenwoordig is er voedsel in overschot in Nederland. Door het dagelijks slikken van een Bio HCG Original campsule worden deze overlevingsreacties tegengegaan. In Bio HCG Original is de biologische stof leptine toegevoegd. Door deze stof wordt het hongergevoel weggenomen en worden vetten niet meer vastgehouden. De kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bio HCG dieetboekBij elke kuur ontvang je het boekwerk ‘Beter in Balans’.  Hierin wordt gezonde voeding voorgeschreven met weinig koolhydraten en weinig vet. Bij deze kuur is elke dieetdag volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat je moet doen om tot goede resultaten te komen. Ook de boodschappenlijstjes worden kant en klaar aangeleverd. De basis van de Biohcg kuur is een gezonde voeding. Tijdens de 24 dieetdagen komt je erachter wat voeding met je doet.

De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine en citroenzuur spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding en energieproductie. L-Carnitine heeft ook de eigenschap om de vetten in je lichaam naar de mitochondriën te loodsen. De mitochondrion is de cel waar de vetten uiteindelijk worden verbrand. Deze bevinden zich voornamelijk rond de dijen, billen en buik.

Gedurende deze Bio HCG afslankkuur doorloop je 3 verschillende fases.

Fase 1: In de fase zal flink afvallen door middel van een op maat geschreven dieet in combinatie met de Bio HCG Original druppels. Deze fase duurt standaard 24 dagen, maar het is mogelijk deze te verlengen of in te korten.

Fase 2: In deze fase is de Bio HCG dieet wat soepeler en worden de aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. Hierdoor kan het lichaam weer wennen aan wat meer calorien zonder dat het gelijk weer alles gaat hamsteren in de vetcellen. Je verliest nog wel gewicht in deze stabiliteitsfase, maar minder dan in de eerste 3 weken.

Fase 3: In de laatste fase van de Bio HCG afslankkuur leer je hoe je voor de rest van jouw leven een gezond voedingspatroon kan blijven behouden. Je hebt tijdens de kuur veel dingen geleerd over gezonde voeding en gewichtsverlies en deze kennis kan je jouw hele leven lang blijven toepassen. Ook de recepten worden vaak door mensen na deze kuur nog steeds gebruikt. Zo zal het jou lukken om jouw nieuwe gewicht vast te blijven houden.

Elegance HCG

Een goedkope variant op de markt zijn de tabletten van Elegance HCG.  Dit voedingssupplement helpt de honger te onderdrukken en de vetverbranding te verhogen. De tabletten helpen om in korte tijd op een natuurlijke en verantwoorde manier af te slanken. Het overtollige vet kan verdwijnen dankzij de Elegance HCG tabletten.

Deze tabletten komen zonder dieetplan en recepten. Je zal dus zelf op zoek moeten gaan naar koolhydraatarme recepten en gezonde voedingsmiddelen. Ook zit hier geen stabilisatieprogramma bij.

Bio HCG druppels

Om af te slanken eet je natuurlijk minder dan normaal. Normaal gesproken krijg je dan honger. De Bio HCG druppels gaan dit tegen. De Bio HCG vloeistof richt zich namelijk op de hypothalamus. De hypothalamus geeft de signalen van honger af. De vloeistof stelt deze gerust en daardoor heb je tijdens het afslanken geen hongergevoel. Dat maakt het dieet prettig en goed vol te houden. Deze moet je in de ochtend onder de tong druppelen (2ml). Je kan ook in de ochtend 1 ml druppelen en dit in de avond herhalen.

Een paar druppels onder je tong en je valt kilo’s af

“Ik ben kilo’s kwijtgeraakt, mede dankzij een Bio-HCG+ kuur. Met behulp van druppels onder je tong verdwijnt je hongergevoel en red je het prima op vijfhonderd caloriën per dag”.

Kim Kötter. Bron: Linda magazine

Gebruik van de capsules

Gedurende 24 dagen zal je 1x per dag een HCG capsule slikken. De capsules kan je het beste innemen met een glas water, ongeveer 30 minuten voordat je gaat eten. Het wordt aangeraden om minimaal 2 liter water per dag te drinken wanneer je dit product gebruikt. Dit is natuurlijk altijd aan te raden wanneer je wilt afslanken want het geeft je een voller gevoel. Ook helpt water gifstoffen uit jouw lichaam af te voeren.

Als je medicatie slikt is het aan te raden om eerst de bijsluiter te lezen om te zien of deze veilig te combineren zijn met Bio HCG. Natuurlijk geldt dit advies voor alles voedingssupplementen en medicatie.

Hoef je bij het slikken van deze pil niets meer te doen?

Bij het Bio HCG Dieet hoort een koolhydraatarm voedingspatroon. Je zal echt even de knop om moeten gooien en andere dingen gaan eten. Het aangeraden wordt om naast het gebruik van dit supplement gezond en gevarieerd te blijven eten. Ook zal afvallen makkelijker en sneller gaan als je daarbij ook sport. Doordat je spierweefsel opbouwt kan jouw lichaam in rust meet calorieën blijven verbranden. Hierdoor kan je op langere termijn het jojo effect tegen gaan.

Bio HGC witlofsalade                          Bio HGC kalkoenspiesjes                         Bio HGC garnalen salade

Geen enkel afslankproduct kan je garanderen dat je na het afvallen niet aan komt. Dit ligt grotendeels in je eigen hand. Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Te lang minder kcal eten is namelijk slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 24 daagen, hierna is het de bedoeling dat je weer een normaal aantal calorieën gaat eten. Door het stabilisatieprogramma wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

 

Op trustpilot staan verschillende positieve reviews over het Bio HCG Original

Eerste keer dat ik dit dieet doe en gaat top! Zit nu op dag 6, 3kg en 2% vet. Alleen eerste 2 dagen vond ik lastig, daarna geen honger .. !! 🙂 Aangenaam verrast door inhoud van het boekje en levering van producten. Dit geeft je echt handvatten.

Na vier dagen het dieet gevolgd volgens het ontvangen voorschrift en hulpmiddelen is het resultaat geheel in lijn met de verwachtingen. Dus bijna 4 kg afgevallen. Nog 20 dagen te gaan.

Werkt super !! Vergt wel discipline en doorzettingsvermogen. Mag best wel lekker en voldoende eten. Ben pas een paar dagen bezig, maar weet nu al dat het gaat lukken om wat kilo’s kwijt te raken. Ben nu al een blij mens.😊

Kan nog geen eind resultaat vertellen maar werkt prima tot nu toe! (7dgn -2,5kg) Goed duidelijk dieet boekje en snelle levering van het product. De ampullen ondersteunen, echter heb de eerste dagen toch echt wel veel honger gehad (trek in suiker haha!) Daarnaast wijken de afbeeldingen van de diner’s in het boekje soms wel erg af van wat er op tafel staat, ondanks precies aan uitleg gehouden bereiding.

 

Bestel Bio HCG bij bol.com

 

Wil je jouw ervaring met Bio HCG delen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *