Voel je licht zonder overgewicht!

Er zijn in Nederland veel mensen die te zwaar zijn en dus overgewicht hebben. Overgewicht kan gevaarlijk zijn en leiden tot veel medische aandoeningen. Tenslotte kan te veel overgewicht (obesitas) zelfs levensbedreigend worden. Mensen die overgewicht hebben schamen zich ook vaak voor hun lichaam, maar afvallen is vaak moeilijk. Het is niet alleen fysiek heel zwaar voor hen ook mentaal is het heel zwaar. Maar toch is het zeker niet onmogelijk! Met genoeg wilskracht en doorzettingsvermogen kan iedereen het. En je staat er nooit alleen voor. Er zijn genoeg mensen die je kunnen helpen, denk bijvoorbeeld aan: je naasten of professionals. Mensen die zijn gespecialiseerd in sport helpen jou bij dit zware proces. Zij hebben er veel verstand van en weten precies hoe zij jou het beste kunnen helpen hierbij.

Je kan op verschillende manieren beginnen met afvallen. Zo kan je eerst beginnen met letten op wat je eet en daarna erbij gaan sporten. zo bouw je deze plotselinge verandering van je ‘’gewone’’ levensstijl beter op. en zal het proces stukken makkelijker verlopen. Het is belangrijk dat je het echt wilt. Als je het niet wilt dan kom je er ook niet!

Een goede voeding is de basis

Let goed op wat je eet. Voeding is heel belangrijk. Je lichaam heeft namelijk een heleboel verschillende voedingstoffen nodig en niet alleen maar vette dingen. Je lichaam heeft ook eiwitten, koolhydraten, vitamines en mineralen nodig. Af en toe wat lekkers tussendoor kan natuurlijk geen kwaad. Het is niet de bedoeling dat je jezelf straft na het eten van een koekje! Elk mens heeft namelijk ook een beetje suiker nodig in zijn/haar lichaam. Maar eet dit wel met mate. Als je begint met sporten heeft je lichaam na al die beweging tijd nodig om te herstellen. Eet daarom na het sporten voldoende eiwitten, dit bevorderd het herstel van je spieren en zo maak je de kans op blessures ook kleiner. Dit kan je doen door een maaltijd te bereiden met bijvoorbeeld: vis of vlees, maar ook doormiddel van een eiwit shake. Deze shakes zijn snel en makkelijk te bereiden en zo hoef je na een late sportsessie niet nog een hele maaltijd in elkaar te zetten.

Afbeeldingsresultaat voor detox

 

DETOX pil!

Er bestaan ook strenge diëten om snel af te vallen. Zo heb je bijvoorbeeld de: DETOX pil. Deze pillen verwijderen giftige stoffen uitje lichaam en zorgen ervoor dat je een paar kilo’s kan kwijt raken. Bij dit soort diëten mag je vaak niet veel anders binnenkrijgen dan groenten, fruit, vruchtensappen of water.

Natuurlijk hoef je het niet te overdrijven met het detoxen. Als je regelmatig een groene smoothie drinkt dan kan je al veel afvalstoffen uit jouw lichaam krijgen.

 

125 smoothie receptenfat sick and nearly dead

Ben je op zoek naar gezonde smoothie recepten? Dan is het boek
125 gezond groene smoothies wat voor jou! In dit hardcover boek staan nog meer recepten voor heerlijke sappen. Maar er staan ook praktische tips in zoals:

slowjuicer receptenHet beste moment van de dag om de sappen te drinken
slowjuicer recepten
Welke combinaties je het beste kan maken
slowjuicer receptenWelke vitamines en mineralen er in de sappen zitten

detox

Bestel het boek “gezonde groene smoothies” hier

Bij dit boek worden ook nog een 4 gratis boeken geleverd:
75 fruit smoothie recepten + Dieet schema + 10 Superfood smoothie recepten + 21 Gezonde recepten 

Het boek van Diana Verbeek kost slechts € 17,-, Een zeer lage prijs  voor het uitgebreide boek an alles wat je erbij krijgt.

detox

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *