WW freestyle programma

Afvallen terwijl je geniet van jouw favoriete eten? Zo doe je dat

Het lijkt onmogelijk: afvallen terwijl je toch geniet van de lekkerste gerechten en fijne ingrediënten. Gelukkig is niets minder waar, het kan namelijk wel! Door het nieuwste programma van WW, het nieuwe Weight Watchers, te volgen kun je genieten van jouw favoriete eten en toch afvallen! Hoe je dit doet? Maak gebruik van deze tips. 

Wist je dat het WW Freestyle programma al 9 jaar op rij het beste dieet is voor gewichtsverlies? Start vandaag!

Maak gebruik van de Easy Start planning

Als je nog niet eerder aan de slag bent gegaan met WW, ben je een nieuwe member van de WW Community. Daarom krijg je van ons een Easy Start planning boordevol lekkere gerechten om je goed om weg te helpen. De Easy Start planning zorgt ervoor dat je makkelijk kunt starten met het programma. De eerste twee weken ben je voorzien van inspiratie en planning van maaltijden, gecombineerd met handige boodschappenlijstjes. Beter kun je niet starten! Ervaar nu dat je afvallen en genieten van lekker eten gewoon kunt combineren. 

Kies voor ZeroPoints producten

Een heerlijk stuk vers fruit, vis & kip en peulvruchten zijn voorbeelden van producten die je binnen het WW Freestyle programma onbeperkt kunt eten. Het zijn namelijk ZeroPoint producten, wat betekent dat deze producten geen puntenwaarde bevatten en dus niet van jouw dagbudget gaan. Zie je het al voor je op een warme zomerdag? Je geniet nog steeds van je ijsje, maar je kiest dan bewust voor sorbetijs van weinig punten met vers fruit. Lekker eten en toch afvallen! 

Wil je weten hoe het precies werkt met de ZeroPoint voedingsmiddelen? Hier vind je alle informatie.

 

Maak het jezelf makkelijk met de WW app

Sleep niet overal je laptop mee naar toe om te noteren wat je hebt gegeten en log in via de browser op je telefoon. Maak gebruik van de handige app van WW, het nieuwe Weight Watchers. Je kan makkelijk met de barcodescanner je producten invullen, je hebt altijd meer dan 2000 recepten bij de hand (ideaal voor als je al in de supermarkt loopt), je kunt vragen stellen in de WW Community en je kunt jouw activity tracking synchroniseren met de WW App. Afvallen was nog nooit zo makkelijk met deze handige tools.

Doordat je bij WW alles mag blijven eten, houd je het ook op de lange termijn vol. En zien dat je alles kunt blijven eten zonder de regels van het idee van lijnen (“dat mag ik niet eten”) zorgt ervoor dat je lekker kunt blijven genieten van voedsel. 

 

 Ga aan de slag met WW Freestyle

Genieten van het leven is de focus, en dat terwijl je een gezonde levensstijl opbouwt en afvalt! Met het WW Freestyle programma vind je vrijheid en flexibiliteit in je dagelijkse maaltijden en snacks, geniet je van beweging en ga je anders denken over gezond leven. Dit alles niet omdat het moet, maar omdat je het wil! Je staat sterker in je schoenen.

Hoe werkt het? Afvallen met WW Freestyle kent geen strikte regels: je mag alles eten wat je wilt. Je krijgt een SmartPoints budget, gebaseerd op de inhoud van de voedingsmiddelen die je binnen krijgt. Calorieën vormen de basis van het aantal SmartPoints waarden. Producten met veel suikers en verzadigde vetten hebben een hogere SmartPoints waarde, terwijl producten die veel eiwitten bevatten juist een lagere SmartPoints waarde hebben. Dit budget besteed je aan voeding waar jij het aan wilt besteden. Je eet dus altijd waar jij zin in hebt en niet wat je volgens een dieet moet eten.

Begin vandaag met een gezonde levensstijl. Begin vandaag met het WW Freestyle™ programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *