Afslank receptenbijbel review: gezond vermageren zonder jojo effect

De Afslank receptenbijbel is een e-book met een afvalmethode die veel mensen heeft geholpen met afvallen.
Auteur Richard Ridder meent in dit boek de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en inzichten in voeding te hebben verwerkt. In dit artikel vertel ik je wat je van dit boek mag verwachten, inclusief de positieve en negatieve kanten. Zelfs BN’ers zoals Nicolette van Dam maken gezonde recepten uit dit boek.

Wat maakt de Afslank receptenbijbel anders?

Door de jaren heen zijn er natuurlijk al heel wat dieetboeken over afvallen geschreven. Doordat er steeds onderzoek gedaan blijft worden naar afvallen, gezond eten en verbranding zijn sommige van deze boeken alweer achterhaald.

De afslankreceptenbijbel is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Natuurlijk belooft ook dit boek dat je geen jojo effect meer zal ervaren als je simpelweg de juiste voeding gaat eten. Niets nieuws onder de zon zou je denken.

Afslank recpentenbijbelMaar al bij de start van dit boek komt de schrijver met een paar mooie eye-openers die je op een begrijpelijke manier uitleggen hoe je aan een gezond, fit en strak lichaam kan komen. Het gaat dus niet allen maar om lekkere en gezonden recepten, maar een complete aanpak van het afvalproces.

De focus zit hem bij de Afslank receptenbijbel niet alleen maar op het afvallen. Er wordt veel aandacht besteed aan het krijgen van een gezond en energiek lichaam in het algemeen.

Drie belangrijkste pluspunten

Afslank receptenbijbelJe kan lekker blijven eten

Vaak gaat het bij een streng dieet er over dat je geen lekkere dingen (lees vet of zoet) meer mag eten. Dit maakt een dieet natuurlijk al snel saai en eentonig, waardoor er veel van jouw wilskracht wordt gevraagd. Hierdoor wordt het ook lastig om zo’n dieet vol te houden en jouw oude eetgewoontes  een grotere kans hebben om terug te komen.

In de Afslank receptenbijbel staan heel veel lekkere recepten die je gelukkig niet doen denken aan konijnenvoer. Bij het volgens van de recepten uit de Afslank receptenbijbel is het niet nodig om calorieën te tellen. Het boek bevat 100 gezonde recepten waarbij gemak voorop staat. De recepten zijn voor gewone porties, en bevatten ingrediënten die je in bijna elke supermarkt wel moet kunnen vinden.

Wanneer je deze recepten een tijdje hebt gevolgd zal je vanzelf merken dat jouw drang naar ongezond eten zal afnemen. Er zit veel variatie in de recepten en daardoor zal je veel verschillende en gezonde keukens ontdekken. En daar hoef je niet eens voor uit eten te gaan.

Afslank receptenbijbelStabiel bloedsuikerspiegel

De Afslank Receptenbijbel is een zeer volledige afslankmethode, met een groot aantal gevarieerde recepten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen. De recepten uit dit boek zijn er op gebaseerd dat jouw lichaam niet gelijk een insuline piek na de maaltijd zal krijgen. Omdat insuline ervoor zorgt dat je gemakkelijker vet opslaat is het vooral bij afvallen van belang dat het insulinelevel stabiel blijft.

Hierdoor wordt het voor jou dus makkelijker om sneller en harder vet te verbranden.

Afslank receptenbijbelNieuw vast eetpatroon

De Afslank receptenbijbel is geen tijdelijk dieet waarbij je alleen voor een paar weken maar een verandering in jouw voedingspatroon aanbrengt. De kracht van dit afvalprogramma zit hem in de adviezen die je de rest van jouw leven kan toepassen.  Je krijgt inzicht in hoe je maaltijden het beste kan samenstellen en welke combinaties van ingrediënten je het beste kan vermijden. Het geeft jou een compleet nieuwe levensstijl.

Doordat je de adviezen uit de Afslank receptenbijbel lang kan blijven opvolgen zal je geen last hebben van kilo’s die weer langzaam terug sluipen. Dat is natuurlijk bij een crash dieet wel anders. Want vroeg of laat moet je daar mee stoppen en krijgt jouw lichaam weer de kans om weer zwaarder te worden.

Afslank recceptenbijbel Nicolette van Dam

De minpunten

Gezond koken kost tijd
Wanneer je gezonde maaltijden op tafel wilt zetten dan zal je zelf moeten koken. Natuurlijk kost de bereiding van alle maaltijden tijd in de keuken. Veel recepten zijn helaas niet geschikt om in te vriezen, waardoor je niet vooruit kan koken. En natuurlijk zal je ook vaker naar de supermarkt moeten gaan om verse ingrediënten te kopen. Er wordt immers niet aan pakjes en zakjes gedaan in dit boek.

Mocht je dit echt als heel vervelend ervaren dan kan je jezelf afvragen of je nou echt wilt afvallen. Een betere versie van jezelf kost tijd en discipline. Maar een investering in jouzelf is zeker de moeite waard!

Geen advies over zaken naast voeding

Je weet vast wel dat wanneer je wilt afvallen er gelet moet worden op gezonde voeding. De Afslank receptenbijbel gaat dan ook vrij diep in op wat een gezond voedingspatroon is. Andere zaken die helpen bij het afvallen, zoals een goede nachtrust, geen stress en voldoende beweging krijgen weinig aandacht in dit boek.

Stress en slaaptekort kunnen er immers voor zorgen dat jouw lichaam meer vet wilt opslaan. Natuurlijk zal je hier ook aandacht aan moeten geven om sneller af te vallen. In dit boek wordt er niet veel op ingegaan hoe dit het uiteindelijke resultaat beïnvloed.

Op de bijgeleverde DVD het “Ultieme Afslank Programma” vind je wel oefeningen die je kan doen om nog meer af te vallen. Daarnaast kan je ook de HITT en HIRT trainingen volgen die ik in een ander artikel beschrijf.

Afslank recpentenbijbel

Klaar voor jouw laatste dieët?

Als jij vecht met extra kilo’s dan weet je ook wel dat ze niet vanzelf weg zullen gaan. Omdat je al de motivatie hebt getoond om er iets aan te doen door op internet informatie te verzamelen ben je al op de juiste weg. Het is belangrijk dat je nu actie onderneemt, voordat er nog meer kilo’s bijsluipen.

Met de Afslank receptenbijbel kan je met lekkere recepten gelijk die ongewenste kilo’s aanpakken. Over een paar weken kan je gelijk al 5 of 10 kilo lichter zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is dit boek te bestellen en de heerlijke recepten thuis klaar te maken.

Investeer in jezelf zodat je de komende 10 jaar jouw gewenste gewicht zult hebben. Het boek van Richard de Ridder kost slechts € 27,-, wat ik persoonlijk een zeer lage prijs vind voor het uitgebreide boek wat je ervoor krijgt.

Je krijgt namelijk bij dit boek ook gratis een dag- en weekmenu’s plus boodschappenlijst. Daarnaast krijg je een e-book met 10 verantwoord maar erg lekker toetjes, 30 gezonde tussendoortjes en 12 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam. Tot slot krijg je de gratis DVD ‘het Ultieme Afslankprogramma’ met zeer waardevolle video’s en tips om nog sneller af te vallen. Bekijk de beste manier om gezond af te vallen:

Kies nu om af te vallen met de Afslank Receptenbijbel!

 

Ja, ik wil meer informatie!

 

Heb je vragen over het Afslank receptenbijbel boek? Of wil je jouw ervaring delen? Laat dan een bericht achter.