Bierbuik wegwerken

bierbuik wegwerken

Bierbuik wegwerken? In dit artikel verklap ik jou hoe dit makkelijk weer een platte buik krijgt.

Als men aan een bierbuik denkt dan komt vaak het beeld van een middelbare man in beeld met een bolle buik.
Leuk om grapjes over te maken, maar eigenlijk wil je iedereen liever wat minder buikvet.

De bierbuik wordt vaak getypeerd door een ronde buik die over de broek uitpuilt, terwijl de rest van het lichaam dun
tot normaal is.

Een bierbuik wegwerken door gewoon te stoppen met drinken zal niet gaan. Je zal toch echt enige extra moeite moeten doen om die extra kilo’s kwijt te raken.

Hoe ontstaat de bierbuik?

Natuurlijk zijn er veel mannen die een dikke buik hebben gekregen door het teveel drinken van bier. In bier zitten eenmaal veel calorieën en het verhoogt ook nog eens de lekkere trek.

Het drinken van alcohol gaat dus vaak gepaard met een slecht voedingspatroon.
De ongezonde snacks zijn toch vaak het lekkerst bij een biertje. bierbuik wegwerken

Je metabolisme is ook al niet blij met al die alcohol. Alcohol zorgt er namelijk voor dat jouw lichaam moet focussen om deze gifstof te verwijderen uit jouw lichaam.

Deze energie kan dus niet meer worden besteed aan het verbranden van calorieën. Dus die extra gegeten en gedronken calorieën worden vervolgens weer opgeslagen
in extra vet op jouw buik.

Hoe kan je de bierbuik wegwerken?

Stoppen met het drinken van bier ligt voor de hand. Het beginnen met cardio training en het doen van buikspieroefeningen is ook aan te raden.

Van het doen van dagelijkse buikspieroefeningen kweek je meer spieren, welke vervolgens meer calorieën in
ruststand zullen verbranden. Maar een wondermiddel zijn de crunches ook niet.

Het extra vet op jouw buik wegwerken zal niet snel gebeuren als je het houdt bij dagelijks 5 of 10 minuten buikspieroefeningen.

Eerst moet je de vetlaag van jouw bierbuik wegwerken voordat je je gaat focussen op de onderliggende spieren.

Tijd voor een beter eetpatroon

Wanneer je wilt afvallen zal je moeten letten op wat je eet en drinkt. Een bierbuik wegwerken is niet makkelijk maar zeker haalbaar als je een goed voedingsplan hebt.

Je zal meer groente, zuivel, magere vleessoorten moeten gaan eten. Maar ook koolhydraatrijke producten
die langzaam verbranden, denk bijvoorbeeld aan volkoren producten.

Veel water drinken hoort ook bij het afvallen. Je zal alle alcoholische drankjes en (zoete) snacks even moeten laten staan. Gelukkig kan je al in een paar weken flink wat kilo’s kwijt raken als je wat doorzettingsvermogen toont.

Bierbuik wegwerken met de Keto revolutie

De Keto revolutie online is een van de meest succesvolste dieetplannen van de afgelopen jaren. In dit plan zit de focus op gezonde voeding, maar ook op de mentale reden waarom je eet en drinkt.

Ook krijg je inzicht in welke voedingsmiddelen je beter niet kan eten en waarom niet.
Ook bepaalde combinaties van eten en drinken kunnen ervoor zorgen dat je meer calorieën opslaat.
Het zal je onderhand wel niet verbazen dat bier met nootjes of frituur erg slecht is voor de lijn. In het dit afvalprogramma worden ook andere niet zo voor de hand liggende combinaties benoemd die je beter kan laten.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Het simpele aan dit plan is dat er een helder eetschema met recepten voor jou is opgesteld.
Je zal meerdere keren per dag eten waardoor je geen last van hongerbuien hebt.bierbuik wegwerken

Reset jouw brein

Helaas is die bierbuik er niet vanzelf gekomen en iedereen heeft hier andere reden voor. Weight Watchers online beschrijft helder welke achterliggende redenen mensen hebben om
een ‘slechte’ dingen te eten en te drinken.

  • Doe je het uit gezelligheid?
  • Verveel je je?
  • Heb je last van stress?
  • Doe je het uit gewoonte?
  • Wil je jezelf ergens voor belonen?

Er zijn allemaal verschillende redenen voor mensen hun voedingspatroon. Het fijne is dat jij met dit plan goed inzicht krijgt in de reden waarom je bepaalde dingen eet en drinkt. Door deze drang te herkennen kan je hem de volgende keer beter onderdrukken en niet in dezelfde valkuil stappen.

Vaak weten we immers wel dat bepaalde dingen niet slim zijn om ze te eten of te drinken, maar kunnen we de verleiding toch niet weerstaan. Doordat jij inzicht krijgt in wat jouw triggered kan je hier beter mee omgaan.

Een belangrijk onderdeel van het Weight Watchers online zijn ook de praktische tips en de psychologische oefeningen die je gaat doen. Ze geven ondersteuning bij het afvalproces en zullen jouw motivatie een boost geven. Hierdoor zal je een positieve kijk hebben op het proces van jouw bierbuik wegwerken.

Door de psychologische oefeningen gebaseerd op de NLP krijg je de juiste ondersteuning die jij nodig hebt.

Start nu met afvallen

Heb je al eens eerder geprobeerd af te vallen maar zonder blijvend resultaat? Met de Keto revolutie krijg je ondersteuning van anderen die in hetzelfde schuitje zitten en zal je een gezonde levensstijl aanleren om jouw bierbuik weg te krijgen.

De Keto revolutie richt zich op zowel vrouwen als op mannen. Als je het beu bent om steeds tegen die buik aan te kijken, dan kan je wellicht de Keto revolutie eens proberen. Het fijne aan het volgen van deze cursus is dat je jouw problemen en zaken waar je tegenaan loopt met andere kunt delen. De Keto revolutie biedt de deelnemers een super mooie en gebruiksvriendelijke app. In deze app kan je aanvinken wat je hebt gegeten en er wordt vervolgens gelijk berekend hoeveel punten je de rest van de dag nog mag eten. Daarnaast biedt het programma ook nog ondersteuning op het gebied van bewegen.

Je zal je fitter en gezonder voelen door het eten en drinken van levensmiddelen die jouw lichaam een boost geven. Een waardevolle investering in jezelf dus.

bierbuik wegwerken

Wat is er mogelijk met de Nieuwe Keto Revolutie?

Na de eerste 3 dagen 

bierbuik vinkje  Meer energie
bierbuik vinkje  Gifstoffen worden afgedreven
bierbuik vinkje  Honger begint te verdwijnen
bierbuik vinkje  Opgeblazen gevoel verdwijnt
bierbuik vinkje  De “mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen

bierbuik vinkje  Betere spijsvertering
bierbuik vinkje  Vet wordt gebruikt als brandstof
bierbuik vinkje  Huidproblemen beginnen te verdwijnen
bierbuik vinkje  Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden
bierbuik vinkje  Je geniet voor een gezond uiterlijk

 Na 21 dagen

bierbuik vinkje Stralende huid
bierbuik vinkje Slanker en sterker uiterlijk
bierbuik vinkje Herstel van jeugdige energie
bierbuik vinkje Makkelijk gewichtsverlies
bierbuik vinkje Gezonde schildklier functie komt terug

Op je streefgewicht komen en blijven doe je met hulp van de Keto revolutie. Nu voordelig aanmelden met het keto revolutieboek, keto receptenboek, maaltijdkalender en instructievideo’s. 

ankomen na stoppen met roken - keto revolutie

 

Jouw bierbuik wegwerken kan dus effectief met dit programma. Als je hieraan begint zal je snel zien dat jouw buikvet zal verminderen doordat jij jouw voedingspatroon en manier van denken hebt aangepast.

Ik heb 8 maanden gelden dit plan aangeschaft. Veel mensen verklaarde mij voor gek dat ik een dieet had gekocht. Als man had ik dat natuurlijk nog nooit gedaan. Mijn doel was mijn bierbuik wegwerken en  9 kilo af te vallen. Dat is nu ook gelukt en ik kan zeggen dat het heel goed werkt!
Nou was ik eigenlijk bang dat ik na een paar maanden weer aan zou komen. Maar door dit programma heb ik beter leren luisteren naar mijn lichaam. Ik herken nu dus beter wanneer ik op het punt sta te drinken uit gewoonte. Drink ik nu helemaal geen bier meer? Natuurlijk wel, maar vooral met mate en minder vaak als voorheen.

Van Peter op snelgezondmagazine.nl

 

Extra handje hulp nodig bij het afvallen?

Als je niet in het bijzonder op zoek bent naar een afval programma, maar meer naar een middel dat ondersteunt bij het aflankproces dan kan je een afslankcapsule proberen. Zo is er garcinia cambogia op basis van tamarinde met atieve stof HCA, raspberry ketone op basis van frambozen en Lipo 13.

Deze natuurlijke voedingssupplementen zorgen ervoor dat je eetlust wordt onderdrukt en/of de vetopname wordt verminderd. Hierdoor is het voor mensen een stuk makkelijker hun nieuwe eetpatroon vol te houden. Jouw bierbuik zal krimpen en door gezondere keuzes ook niet meer groeien.

Heb je nog vragen aan de hand van dit artikel over hoe je jouw bierbuik wegwerken? Laat dan een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *